Tuengen Allé 1

Tuengen Allé 1 består av 15 eksklusive leiligheter fordelt på tre bygninger vendt mot et indre gårdsrom med veldig gode solforhold. De tre bygningene ligger i en villavei på Vinderen i Oslo, hvor de aller fleste bygningene ble bygget i 1920- og 30-årene. Prosjektet er i sin helhet tegnet av sivilarkitekt Niels Torp, og inkluderer blant annet et underjordisk garasjeanlegg med 28 parkeringsplasser, heisadkomst til leilighetsplan, private hager og takterrasser, samt bruk av eksklusive materialer og leverandører.

Prosjektet ble ferdigstilt i 2021 og er lagt ut for salg. Mer informasjon om leilighetene finner du her.

Alle leilighetene har en eksklusiv standard med kjøkken fra SieMatic, innfelte downlights, enstavs eikeparkett med vannbåren gulvvarme, store vinduer fra Schüco, privat hage eller takterrasse, og gode planløsninger. Det er heisadkomst fra den underjordiske garasjen til leilighetsplan, i tillegg til et fint opparbeidet indre gårdsrom med interne veier.

Tomten var opprinnelig todelt, hvorav den ene bygningen var barndomshjemmet til Dronning Sonja. Ved klargjøring av tomten for prosjektet, ble barndomshjemmet til Dronning Sonja donert til Maihaugen friluftsmuseum i en omfattende flytteprosess. Bygningen kan i sin helhet besøkes på Maihaugen friluftsmuseum på Lillehammer.